3μέτρια κολοκυθάκια, κομμένα κατά μήκος πολύ λεπτά
1κ.σελαιόλαδο
120γρ.τυρί κρέμα, σε θερμοκρασία δωματίου
1πρέζα φρέσκο πιπέρι
1πρέζα αλάτι
2κ.σλιαστές ντομάτες, σε βάζο με ελαιόλαδο, ψιλοκομμένες
1κ.γελαιόλαδο, από το βάζο με τις λιαστές ντομάτες
1κ.γφρέσκο θυμάρι, ψιλοκομμένο
2κ.σπαρμεζάνα τυρί, φρεσκοτριμμένο
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου στο MEDIUM. Αλείψτε και τις δυο πλευρές από κάθε κομμένο κολοκύθι με ελαιόλαδο και ρίξτε αλάτι Τοποθετήστε τα κολοκυθάκια στο μπάρμπεκιου και ψήστε για 4 λεπτά κάθε πλευρά. Όταν ψηθούν τοποθετήστε τα στη σχάρα συντήρησης.
Σε ένα μικρό μπολ, ανακατέψτε την κρέμα τυριού, το αλάτι, το πιπέρι, τι λιαστές ντομάτες, το ελαιόλαδο και το θυμάρι.
Χρησιμοποιήστε μια μικρή σπάτουλα, αλείψτε το τυρί σε μικρή ποσότητα γύρω από το κολοκυθάκι από την μια πλευρά. Ελαφρά τυλίξτε το κολοκύθι σε ρολάκι, και τοποθετήστε το με τη ραφή προς τα κάτω σε ένα μικρό φύλλο ψησίματος. Πασπαλίστε το τυρί παρμεζάνα. Τοποθετήστε το φύλλο ψησίματος στην σχάρα συντήρησης και ψήστε για 15 λεπτά.
Αφαιρέστε τα ψημένα κολοκυθάκια σε μια πιατέλα και σερβίρετε.