Broil King

Ψηφιακό Θερμόμετρο Κρέατος- Broil King

To θερμόμετρο Instant Read της Broil King είναι ο ασφαλέστερος τρόπος για να ελέγξετε την εσωτερική θερμοκρασία των ψητών σας, είτε ψήνετε σε ψησταριές υγραερίου είτε σε ψησταριές κάρβουνου. Με αυτό το πρακτικό θερμόμετρο τσέπης, μπορείτε να ελέγξετε γρήγορα και με ακρίβεια την θερμοκρασία του ψητού σας, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να κρατάτε το καπάκι ανοιχτό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Απλά καρφώστε το θερμόμετρο, στο ψητό σας (στο παχύτερο μέρος του, μακριά από κόκκαλα) και η θερμοκρασία θα εμφανιστεί στην οθόνη σε °C ή °F.

 

Βασικά Χαρακτηριστικά

Αξεσουάρ BBQ BROIL KING

61825 | Ψηφιακό Θερμόμετρο – Broil King

ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ Ανοξείδωτη ακίδα, σώμα και θήκη από ανθεκτική ρητίνη.
ΣΧΕΔΙΑΣΗ Ανιχνευτής ακριβείας, φωτιζόμενη οθόνη, θήκη προστασίας.
ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Συνολικό μήκος: 18 εκ. – Ακίδα: 12 εκ.

Ψηφιακό Θερμόμετρο Κρέατος – Broil King

Γρήγορες ενδείξεις στάθμης της θερμοκρασίας, οθόνη με οπίσθιο φωτισμό, λεπτή άκρη ανίχνευσης θερμοκρασίας και τραχύ σώμα. Ό,τι πιο αξιόπιστο χρειάζεται ένας απλός σεφ. Οι μπαταρίες συμπεριλαμβάνονται.

Επίσημα Αξεσουάρ Broil King®

Συνοπτικά
Βάρος 2 kg
Εταιρεία

Broil King

Εταιρεία

ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΕΣ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ

Η Onward Manufacturing Company, πρόκειται για μια οικογενειακή επιχείρηση που ανήκει στα τρία αδέλφια τον Τέρι, τον Τίμ και τον Τεντ - που φαίνονται με τη σειρά στο πλάι στα αριστερά. Η Onward Manufacturing Company, υπάρχει από το 1906 και παράγει ψησταριές για πάνω από 30 χρόνια. Η ιστορία τους ξεκίνησε με ένα όραμα ποιότητας και επιθυμίας για την τελειότητα. Από τις πρώτες κιόλας μέρες του ξεκινήματος του εργοστασίου τους, η οικογένειά προσπαθεί για την καλύτερη απόδοση, ανθεκτικότητα, προσφέροντας παράλληλα στους καταναλωτές υπέροχες εμπειρίες με όλα τα προϊόντα. Μετά από 115 χρόνια το πάθος τους παραμένει το ίδιο για τη δημιουργία διαρκών σχέσεων με τους πελάτες, παρέχοντας τους ποιοτικά προϊόντα με την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση. Το παλαιότερο εργοστάσιο βρίσκεται στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Waterloo, Oντάριο στον Καναδά. Η OMC διαθέτει επίσης δύο εργοστάσια στις Ηνωμένες Πολιτείες. Το ένα είναι στο Χάντινγκτον της Ιντιάνα, το άλλο στο Ντίκσον του Τενεσί. Η OMC σχεδιάζει, κατασκευάζει και διανέμει γκριλ από τη Βόρεια Αμερική σε περισσότερες από 50 χώρες.

Στη Βόρεια Αμερική γεννήθηκε η κουλτούρα ψησίματος, οπότε δεν είναι περίεργο που είναι απίστευτα αναπτυγμένη, ποικίλη και πλούσια εκεί. Για αυτόν τον λόγο, είναι δύσκολο να βρεθούν καλύτερες θέσεις στον κόσμο για την παραγωγή γκριλ αερίου. Τα αδέλφια Witzel έχουν πλήρη εργοστάσια στη Βόρεια Αμερική. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ted, έχει απόλυτο έλεγχο στη διαδικασία παραγωγής, δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα κατασκευής και στα υλικά που χρησιμοποιούνται.

Κάθε ψησταριά της Broil King κατασκευάζεται για να παρέχει ασύγκριτη ευελιξία ψησίματος, κατασκευασμένη με ποιοτικά εξαρτήματα ανθεκτικά στην πάροδο των χρόνων. Ο θάλαμος ψησίματος, η ατσάλινη καμπίνα και ο ατσάλινος κάδος, τα ράφια και άλλα πολλά εξαρτήματα κατασκευάζονται από το εξειδικευμένο εργατικό δυναμικό της Βόρειας Αμερικής με ποιοτικό χάλυβα από τη Βόρεια Αμερική. Τα εξαρτήματα κάθε ψησταριάς προέρχονται με προτίμηση που δίνεται στους εγχώριους προμηθευτές, παρόλα αυτά περιλαμβάνουν ορισμένα εξαρτήματα που προέρχονται παγκοσμίως.

''Η ΑΦΟΣΟΙΩΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΟΥΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΣΗ ΓΚΡΙΛ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΥΝ''.

Το όραμά μας για το μέλλον είναι σαφές και απλό. "Υπέροχα μπάρμπεκιου κάθε φορά"/ “Great Barbecues Every Time”. Γνωρίζουμε ότι είναι σημαντικό για εσάς να έχετε ένα υπέροχο μπάρμπεκιου στην βεράντα ή τον κήπο σας ειδικά αν είναι κατασκευασμένο από μια οικογενειακή επιχείρηση. Σας προσκαλούμε και σας καλωσορίζουμε να γίνεται μέλος της οικογένειας της Broil King®.

H BROIL KING ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Η BROIL KING Ελλάδος εκπροσωπείται εδώ και 25 ολόκληρα χρόνια από την οικογενειακή επιχείρησή ΚΑΡΚΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.
Εξειδικευμένα Σημεία Πώλησης θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη συσκευή για εσάς, ενώ με τις γνώσεις των συνεργατών μας επάνω στο ψήσιμο αλλά και τη σωστή χρήση των συσκευών, θα σας υποστηρίξουμε σε ολόκληρο το ταξίδι σας στον κόσμο του ψησίματος.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ Αττική |  Θεσσαλονίκη |  Σέρρες | Καβάλα | Κρήτη | Πάτρα | Βέροια | Κατερίνη
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΑΣ GENERAL GAS