ΓΑΡΙΔΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΑ
Μπορείτε να αντικαταστήσετε την πανσέτα με κανονικό μπέικον αλλά σε αυτήν την περίπτωση, ψήστε το μπέικον χωριστά σε κατσαρόλα σε μεσαία φλόγα για 1 λεπτό κάθε πλευρά και στον πλευρικό καυστήρα μέχρι το λίπος να αρχίσει να λειώνει.
Ingredients
Συστατικά
- 2 κουταλάκια πάπρικα
- 1/2 κουταλάκι πιπέρι cayenne
- 1/2 κουταλάκι σκόνη κάρι
- 1/2 κουταλάκι κύμινο
- 1/2 κουταλάκι αλεσμένο κολιανδρο
- 1/2 κουταλάκι αλάτι
- 1/2 κουταλάκι φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι
- 1 κουταλιά ελαιόλαδο
- 2 κουταλιές ζάχαρη
- 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
- 20 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες
- 10 λεπτές φέτες πανσέτα κομμένες στην μέση
Notes
Οδηγίες
- Ανακατέψτε τα πρώτα 10 συστατικά σε μεσαίου μεγέθους μπολ. Προσθέστε τις γαρίδες και μαρινάρετε για 30 λεπτά. Τυλίξτε τις γαρίδες με τις πανσέτες, στερεώνοντάς τε ςμε οδοντογλυφίδα.
- Προθερμάνετε το γκριλ, αλείψτε την σχάρα με ελαιόλαδο, ψήστε στο HIGH για 3-4 λεπτά κάθε πλευρά, μέχρι η γαρίδα να γίνει σκούρα και να αρχίσει να συστρέφεται.