Συνταγές, Ορεκτικά

ΓΑΡΙΔΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΑ

ΓΑΡΙΔΑ ΤΥΛΙΓΜΕΝΗ ΜΕ ΠΑΝΣΕΤΑ

Μπορείτε να αντικαταστήσετε την πανσέτα με κανονικό μπέικον αλλά σε αυτήν την περίπτωση, ψήστε το μπέικον χωριστά σε κατσαρόλα σε μεσαία φλόγα για 1 λεπτό κάθε πλευρά και στον πλευρικό καυστήρα μέχρι το λίπος να αρχίσει να λειώνει.
Cuisine ΟΡΕΚΤΙΚΑ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ingredients
  

Συστατικά

  • 2 κουταλάκια πάπρικα
  • 1/2  κουταλάκι πιπέρι cayenne
  • 1/2  κουταλάκι σκόνη κάρι
  • 1/2  κουταλάκι κύμινο
  • 1/2  κουταλάκι αλεσμένο κολιανδρο
  • 1/2  κουταλάκι αλάτι
  • 1/2  κουταλάκι φρεσκοαλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 κουταλιά ελαιόλαδο
  • 2 κουταλιές ζάχαρη
  • 2 κουταλιές χυμό λεμονιού
  • 20 μεγάλες γαρίδες καθαρισμένες
  • 10 λεπτές φέτες πανσέτα κομμένες στην μέση

Notes

Οδηγίες
  1. Ανακατέψτε τα πρώτα 10 συστατικά σε μεσαίου μεγέθους μπολ. Προσθέστε τις γαρίδες και μαρινάρετε για 30 λεπτά. Τυλίξτε τις γαρίδες με τις πανσέτες, στερεώνοντάς τε ςμε οδοντογλυφίδα.
  2. Προθερμάνετε το γκριλ, αλείψτε την σχάρα με ελαιόλαδο, ψήστε στο HIGH για 3-4 λεπτά κάθε πλευρά, μέχρι η γαρίδα να γίνει σκούρα και να αρχίσει να συστρέφεται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating