
Η ΤΕΛΕΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ
Γρήγορα, εύκολα και νόστιμα. Η τέλεια μπριζόλα κάθε φορά.
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 4 μπριζόλες πάχους 2,5 εκατοστών
- 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
- 2 κ.σ σάλτσα Worcestershire
- 2 κ.σ βαλσάμικο
- 2 κ.σ μουστάρδα Dijon
- 2 κ.σ σάλτσα σόγιας
- 2 κ.σ ελαιόλαδο
- Φρέσκο πιπέρι
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Κόψτε το έξτρα λίπος από τις μπριζόλες. Σε μια καλά σφραγισμένη πλαστική σακούλα ανακατέψτε τα υπόλοιπα συστατικά.
- Μαρινάρετε τις μπριζόλες για μία ώρα σε θερμοκρασία δωματίου ή περίπου 24 ώρες μέσα σε ψυγείο. Εάν τις έχετε σε ψυγείο,
επαναφέρετε τις μαριναρισμένες μπριζόλες σε θερμοκρασία δωματίου για περίπου μια ώρα , πριν αρχίσετε το ψήσιμο. Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου στην θέση HIGH. Βουρτσίστε τις σχάρες και αλείψτε τις με ελαιόλαδο.