STUFFED PEPPER BOATS
Τρία απλά, βασικά συστατικά είναι το μόνο που χρειάζεστε για αυτό το εξαιρετικά εύκολο πιάτο. Συνδυάζει την τυριά καλοσύνη με νότες γλυκού και πικάντικου.
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 3 πιπεριές Poblano ή Cubanelle
- 100 γρ. σαντιγί, αρωματισμένο με κρεμμύδι
- 100 γρ. τεμαχισμένο τυρί, τσένταρ ή άλλα
- 100 γρ. προσούτο
- Καπνιστή πάπρικα
- πιπέρι καγιέν
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Πλύνετε τις πιπεριές και στη συνέχεια χωρίστε τις στη μέση κατά μήκος, αφαιρέστε τον πυρήνα και τους σπόρους, αλλά κρατήστε το στέλεχος.
- Απλώστε το τυρί κρέμα ομοιόμορφα σε κάθε πιπέρι, απλώστε τις πιπεριές σε ένα ψήσιμο καλάθι και πασπαλίστε το τυρί από πάνω. Ελαφριά σκόνη με πάπρικα και πιπέρι καγιέν.
- Σπάστε και απλώστε το προσούτο ομοιόμορφα πάνω από όλα.
- Προθερμάνετε τη σχάρα στο MEDIUM σε περίπου 350F (177C).
- Τοποθετήστε το δίσκο ψησίματος στη σχάρα και μαγειρέψτε απευθείας για 1 ώρα ή μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
- Αφαιρέστε, αφήστε να κρυώσει ελαφρώς, σερβίρετε!