Συνταγές, Ορεκτικά

ΠΙΤΣΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΣΙΛΙ & ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ

ΠΙΤΣΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΣΙΛΙ & ΚΟΛΙΑΝΔΡΟ

Cuisine ΟΡΕΚΤΙΚΑ|ΣΥΝΤΑΓΕΣ

Ingredients
  

Συστατικά

  • 3 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • 400 gr στήθος κοτόπουλου χωρίς κόκκαλο
  • 1 σκελίδα κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 πιπεριά τσίλι κόκκινη χωρίς σπόρια και κομμένη σελωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λεπτές λωρίδες
  • 100 gr ψιλοκομμένα μανιτάρια
  • 3 κουταλιές σούπας κομμένου κολίανδρου
  • 1 Κρούστα πίτσας (έτοιμη η κατασκευασμένη από εσάς)
  • 1 κουταλιά σούπας λάδι τσίλι
  • 150 gr γραμμάρια τριμμένο τυρί mozzarella
  • Αλάτι και πιπέρι
  • Οτιδήποτε άλλο εάν επιθυμείτε

Notes

Οδηγίες
  1. Αλείψτε τα στήθη κοτόπουλου με ελαιόλαδο και προσθέστε αλάτι, πιπέρι και τσίλι. Βάλτε τα στο γκρίλ σε medium ρύθμιση και γυρίστε μόνο μία φορά όταν τα στήθη έχουν ψηθεί καλά. Χρησιμοποιήστε την άμεση μέθοδο. Ψιλοκόψτε τα .
  2. Βάλετε ολόκληρες κόκκινες πιπεριές στο γκριλ για να ψηθούν, όχι όμως τελείως. Άστε τις να κρυώσουν και μετά ψιλοκόψτε τις πιπεριές, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια όπως και οτιδήποτε άλλο έχετε προσθέσει. Αλείψτε με το υπόλοιπο ελαιόλαδο, κόκκινο τσίλι, κολίανδρο, αλατοπίπερο. Βγάλτε το λάδι που περισσεύει, καλύψτε και αφήστε τα στην άκρη.
  3. Αλείψτε την κρούστα πίτσας με λάδι τσίλι. Τοποθετήστε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο ομοιόμορφα και μετά σκορπίστε επάνω τους τα λαχανικά και τέλος το τριμμένο τυρί mozzarella.
  4. Δείτε τις οδηγίες για την χρήση της πέτρας γκριλ.
  5. Ψήστε την πίτσα σε προθερμασμένο γκρίλ για 5-10 λεπτά η μέχρι η βάση να γίνει τραγανιστή και χρυσαφιά και μέχρι το τυρί να αρχίσει να κάνει φουσκάλες.
  6. Κόβετε και σερβίρετε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Recipe Rating