ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Όταν θέλετε άψογη παρουσίαση του ψητού σας, ακολουθείστε τον οδηγό για να κάνετε τα τέλεια σημάδια ψητού.
ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Η μέθοδος άμεσου ψησίματος είναι αρκετά απλή. Είναι το ψήσιμο του φαγητού στις σχάρες , κατευθείαν επάνω από την φωτιά. Συνιστούμε το άμεσο ψήσιμο για τα περισσότερα φαγητά που σερβίρονται μόνα τους, όπως μπριζόλες, παϊδάκια, ψάρι, μπιφτέκια, σουβλάκια και λαχανικά, ή κάθε είδος φαγητού που ψήνεται γρήγορα.
![](https://broilking.gr/wp-content/uploads/2020/12/broil-king-texniki-psisimatos-150x150.jpg)
Τοποθετήστε το φαγητό στο γκριλ λοξά σε γωνία 45 μοιρών και ψήστε σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό.
![](https://broilking.gr/wp-content/uploads/2020/12/broil-king-texniki-psisimatos-1-150x150.jpg)
Γυρίστε το ψητό από την άλλη πλευρά και πάλι σε γωνία 45 μοιρών.
![](https://broilking.gr/wp-content/uploads/2020/12/broil-king-texniki-psisimatos-2-150x150.jpg)
Γυρίστε πάλι πλευρά και τοποθετήστε στην αντίθετη γωνία πάλι 45 μοιρών.
![](https://broilking.gr/wp-content/uploads/2020/12/broil-king-texniki-psisimatos-3-150x150.jpg)
Τέλος ξαναγυρίστε πλευρά και ψήστε στην ίδια γωνία 45 μοιρών.
Σημείωση: Τα T-bone παίρνουν λίγο περισσότερο για να ψηθούν.