ΜΕΘΟΔΟΙ
ΟΔΗΓΟΣ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΒΙΝΤΕΟ
ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Όταν θέλετε άψογη παρουσίαση του ψητού σας, ακολουθείστε τον οδηγό για να κάνετε τα τέλεια σημάδια ψητού.
ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ
Η μέθοδος άμεσου ψησίματος είναι αρκετά απλή. Είναι το ψήσιμο του φαγητού στις σχάρες , κατευθείαν επάνω από την φωτιά. Συνιστούμε το άμεσο ψήσιμο για τα περισσότερα φαγητά που σερβίρονται μόνα τους, όπως μπριζόλες, παϊδάκια, ψάρι, μπιφτέκια, σουβλάκια και λαχανικά, ή κάθε είδος φαγητού που ψήνεται γρήγορα.
Τοποθετήστε το φαγητό στο γκριλ λοξά σε γωνία 45 μοιρών και ψήστε σύμφωνα με τον παρακάτω οδηγό.
Γυρίστε το ψητό από την άλλη πλευρά και πάλι σε γωνία 45 μοιρών.
Γυρίστε πάλι πλευρά και τοποθετήστε στην αντίθετη γωνία πάλι 45 μοιρών.
Τέλος ξαναγυρίστε πλευρά και ψήστε στην ίδια γωνία 45 μοιρών.
Σημείωση: Τα T-bone παίρνουν λίγο περισσότερο για να ψηθούν.