Συνταγές, Χοιρινό

ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΤΣΙΛΙ

ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ & ΤΣΙΛΙ

Συνταγές | Χοιρινό
Cuisine Pork|ΣΥΝΤΑΓΕΣ|ΧΟΙΡΙΝΟ

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 4 (2.56 εκ.) χοιρινά μπριζολάκια
  • 2 κ.γ σκόνη τσίλι
  • 2 κ.σ μέλι
  • 1/2 κ.γ τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού
  • 1/2 κ.γ σκόνη σκόρδο
  • 1 κ.γ κύμινο
  • 1 κ.γ αλάτι
  • 1/2 κ.γ δεντρολίβανο
  • 1/2 κ.γ θυμάρι

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Σε ένα μπολ συνδυάστε το μέλι, τα μπαχαρικά  και την τριμμένη φλούδα πορτοκαλιού, ανακατέψτε καλά. Αλείψτε το μείγμα μελιού στη μια πλευρά κάθε χοιρινού. Τοποθετήστε την αλειμμένη πλευρά χοιρινού στις σχάρες σε θερμοκρασία και ψήστε 4 – 6 λεπτά κάθε πλευρά.
  2. Αλείψτε το υπόλοιπο μείγμα μελιού στην άλλη πλευρά του χοιρινού και σερβίρετε.