ΨΗΜΕΝΗ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΗ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ
Απολαύστε τη μαργαρίτα σας το Σαββατοκύριακο.
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 2 limes
- 1 λεμόνι
- 30 gr Τεκίλα ή Mezcal ( To Mezcal έχει πιο καπνιστή γεύση)
- 15 gr Triple sec γλυκό ή Grand Marnier της επιθυμίας σας αν επιθυμείτε πιο εσπεριδοειδή γεύση
- Λευκή ζάχαρη
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Προθερμάνετε το γκριλ σε MEDIUM θερμοκρασία στους 204-260oC ή 400-500 oF
- Κόψτε τα εσπεριδοειδή στο μέση και ψήστε προς τα κάτω για δέκα λεπτά ή μέχρι να αρχίσουν να καραμελοποιούνται.
- Αφαιρέστε από τη θερμότητα και στύψτε τα. Κρατήστε 15 ml χυμό λεμόνι και lime μαζί..
- Βάλτε γύρω από το ποτήρι τη ζάχαρη και το lime.
- Σε ένα μίξερ ανακατεύουμε 30 ml χυμό εσπεριδοειδών, τεκίλα και το Triple sec.
- Ανακινήστε με πάγο. Ρίξτε πάνω από τον πάγο.