ΨΗΤΕΣ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΜΕ ΤΥΡΙ
Η Gloria Duggan που είναι η κύρια δημιουργός του blog, ξέρει πως να δημιουργεί υπέροχα γεύματα στην ψησταριά.Παρακάτω θα βρείτε την συνταγή της με τις μικρές γεμιστές πιπεριές!Αυτές οι μικρές πιπεριές είναι γεμισμένες με τυρί και πιπέρι ανακατεμένα. Είναι ψημένες αρκετά ώστε το δέρμα των πιπεριών να έχει ψηθεί και το τυρί να έχει λιώσει ελαφρώς.
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 8 – 10 πιπεριές
- 115 γρ. κατσικίσιο τυρί (μαλακωμένο)
- 1 κ.γ μαύρο πιπέρι (θρυμματισμένο, μπορείτε να βάλετε και παραπάνω ανάλογα με τις προτιμήσεις σας)
- Πλύνετε τις πιπεριές, αφαιρέστε το κοτσάνι και τους σπόρους. Ανακατέψτε το τυρί με το τριμμένο πιπέρι. Γεμίστε τις πιπεριές μέχρι να είναι σχεδόν τελείως γεμάτες. Βάλτε τις σε ένα δίσκο μέχρι να τις ψήσετε. Αυτό επιτρέπει στο τυρί να λιώσει πιο εύκολα κατά το ψήσιμο.
- Προθερμάνετε την ψησταριά στους 400º F. Αλείψτε τις σχάρες με ελαιόλαδο.
- Τοποθετήστε τις πιπεριές στο γκριλ και ψήστε μέχρι το δέρμα να αρχίσει να φουσκώνει (περίπου 7-8 λεπτά) *Ψήστε με το καπάκι της ψησταριάς ανοιχτό για να ελέγχετε το τυρί να μη βγει έξω από τις πιπεριές και προτού παρά ψήσετε τις πιπεριές* Γυρίστε αρκετές φορές κατά το ψήσιμο για να σχηματίσετε τα τέλεια σημάδια ψησίματος από όλες τις πλευρές.
- Remove, let cool slightly before eating.