ΨΗΤΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΜΕ ΑΜΑΡΕΤΟ
Θέλετε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας με τις δεξιότητες μπάρμπεκιου σας; Γιατί να μην δοκιμάσετε το καρπούζι σχάρας Amaretto. Πιθανώς ένα νέο αγαπημένο επιδόρπιο ανάμεσα σε εσάς και τους φίλους σας. Δοκιμάστε το και δείτε μόνοι σας.
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- Καρπούζι
- Αμαρέτο
- Τυρί φέτα
- Μέντα
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Κόψτε το καρπούζι σε μπουκίτσες όπως στην φωτογραφία.
- Βυθίστε τις μπουκίτσες καρπουζι στο αμαρέτο σε ένα ρηχό μπολ για τουλάχιστον 30 λεπτά (βεβαιωθείτε ότι το καρπούζι είναι πλήρως καλυμμένο με αμαρέτο)
- Προθερμάνετε το μπάρμπεκιου στο medium-high.
- Τσιγαρίστε το καρπούζι σιγά για 2-3 minutes κάθε πλευρά.
- Αφαιρέστε το καρπούζι από τις σχάρες και τοποθετήστε το σε ένα πιάτο.
- Πασπαλίστε το καρπούζι με την τριμμένη φέτα (1 κ.γ φέτα για 4 κομμάτια καρπούζι).
- Τέλος πασπαλίστε με λίγο μέντα πάνω από το καρπούζι και σερβίρετε.