CHOCOLATE CHIP COOKIES
Συνταγές|Γλυκά
Ingredients
CHOCOLATE CHIP COOKIES
- 1/2 φλιτζάνι φυτικό λάδι
- 1/4 φλιτζανιού Βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
- 1 1/4 φλιτζάνια Καστανή ζάχαρη, ελαφρώς συσκευασμένη
- 1 αυγό
- 1 κ.σ γάλα
- 2 κ.γ βανίλια
- 1 3/4 φλιτζάνια αλεύρι
- 1 κ.γ αλάτι
- 1 κ.γ σόδα μαγειρικής
- 1 φλιτζάνι τσιπ σοκολάτας
- 1 φλιτζάνι καρύδια, χοντροκομμένα
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Προθερμάνετε την ψησταριά στους 190° C ( 375 ° F).
- Σε ένα μεγάλο μπολ, ανακατέψτε το φυτικό λάδι, το βούτυρο και τη ζάχαρη, και χτυπήστε, περίπου 2 λεπτά.
- Προσθέστε το αυγό, το γάλα και τη βανίλια και χτυπήστε για ακόμα 1 λεπτό.
- Σε ένα άλλο μπολ ανακατεύουμε το αλεύρι, το αλάτι και τη μαγειρική σόδα και το προσθέτουμε στο μείγμα που έχει κρυώσει. Ανακατεύουμε μέχρι να αναμειχθούν. Προσθέστε τα τσιπ σοκολάτας και τα καρύδια και ανακατέψτε.
- Στην μαντεμένια πλάκα προσθέστε 2 κ.σ από το μείγμα και φτιάχνοντας περίπου 8 μπισκότα. Ψήστε 10 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να παίρνουν χρώμα, αλλά εξακολουθούν να φαίνονται μαλακά. Βγάλτε τα σε μια λαδόκολλα για να κρυώσουν εντελώς.
- Καλή απόλαυση.