Ανακατέψτε σκόρδο, αλάτι, πιπέρι , λεμόνι . σάλτσα τσίλι και σουσαμέλαιο σε ένα πιάτο η σε σακούλα σφραγιζόμενη. Βάλτε το κρέας στην μαρινάδα και βάλτε το σκεπασμένο η σφραγισμένο στο ψυγείο για 6 ώρες η για όλη την νύχτα.
Προθερμάνετε το γκριλ στο HIGH. Για να ετοιμάσετε την σάλτσα, βάλτε χυμό λεμόνι, σάλτσα σόγιας, κρεμμύδια, πιπεριά και αλάτι στο μίξερ για 20-30 δευτερόλεπτα. Όσο το μίξερ λειτουργεί προσθέστε σταδιακά λάδι. Χύστε το μίγμα σε ένα μικρό τηγάνι και θερμάνετε ελαφρά στον πλευρικό καυστήρα μέχρι να αρχίσει να βγάζει μπουρμπουλήθρες.
Χαμηλώστε την θερμοκρασία του γκριλ στο MEDIUM και αλείψτε τις σχάρες με λάδι. Βάλτε το κρέας στις σχάρες και ψήστε για 2 λεπτά, γυρίστε τα για άλλα 2 λεπτά και ξαναγυρίστε τα και στις δυο πλευρές από 2 λεπτά για να αποκτήσουν τα σημάδια του γκριλ.
Κόψτε σε λεπτές φέτες και βάλτε από πάνω τα λαχανικά. Χύστε την ζεστή σάλτσα από πάνω και σερβίρετε άμεσα.