GRILLED CINNAMON CHIPS WITH FRUIT SALSA
Ένα γρήγορο και εύκολο επιδόρπιο! Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε πάντα φρούτα που είναι φρέσκα.
Ingredients
ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ
- 6 Τορτίγιες αλεύρι
- 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
- 1/4 φλιτζάνι κανέλα
- 1/4 φλιτζάνι φυτικό λάδι ή λιωμένο βούτυρο
ΣΑΛΤΣΑ
- 3 Ροδάκινα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κύβους
- 1 φλιτζάνι σμέουρα
- 1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ
- 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
- 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
Notes
ΟΔΗΓΙΕΣ
- Προθέρμανση μπάρμπεκιου στο MEDIUM. Βουρτσίστε τορτίγιες με φυτικό λάδι και στις δύο πλευρές. Συνδυάστε τη ζάχαρη και την κανέλα σε ένα μικρό μπολ. Πασπαλίστε τη μία πλευρά με μείγμα ζάχαρης / κανέλας και σχάρα 2 λεπτά. Γυρίστε και πασπαλίζουμε με περισσότερο μείγμα ζάχαρης / κανέλας και γκριλ 2 λεπτά ακόμη. Αφαιρέστε από τη σχάρα, κόψτε σε σφήνες μεγέθους δαγκώματος και σερβίρετε με σάλσα φρούτων.
- Fruit Salsa: Καθαρίστε και ετοιμάστε φρούτα και ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ με μέλι, χυμό ασβέστη και κανέλα. Σερβίρετε γαρνιρισμένο με φέτες λάιμ και δυόσμο, αν θέλετε.