Go Back

GRILLED CINNAMON CHIPS WITH FRUIT SALSA

Ένα γρήγορο και εύκολο επιδόρπιο! Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιείτε πάντα φρούτα που είναι φρέσκα.
Prep Time 10 mins
Cook Time 5 mins
Cuisine Desserts
Servings 10

Ingredients
  

ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • 6 Τορτίγιες αλεύρι
  • 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη
  • 1/4 φλιτζάνι κανέλα
  • 1/4 φλιτζάνι φυτικό λάδι ή λιωμένο βούτυρο

ΣΑΛΤΣΑ

  • 3 Ροδάκινα, ξεφλουδισμένα και κομμένα σε κύβους
  • 1 φλιτζάνι σμέουρα
  • 1 1/2 κουταλιά της σούπας χυμό λάιμ
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μέλι
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα

Notes

ΟΔΗΓΙΕΣ
  1. Προθέρμανση μπάρμπεκιου στο MEDIUM. Βουρτσίστε τορτίγιες με φυτικό λάδι και στις δύο πλευρές. Συνδυάστε τη ζάχαρη και την κανέλα σε ένα μικρό μπολ. Πασπαλίστε τη μία πλευρά με μείγμα ζάχαρης / κανέλας και σχάρα 2 λεπτά. Γυρίστε και πασπαλίζουμε με περισσότερο μείγμα ζάχαρης / κανέλας και γκριλ 2 λεπτά ακόμη. Αφαιρέστε από τη σχάρα, κόψτε σε σφήνες μεγέθους δαγκώματος και σερβίρετε με σάλσα φρούτων.
  2. Fruit Salsa: Καθαρίστε και ετοιμάστε φρούτα και ρίξτε σε ένα μεγάλο μπολ με μέλι, χυμό ασβέστη και κανέλα. Σερβίρετε γαρνιρισμένο με φέτες λάιμ και δυόσμο, αν θέλετε.